Održan roditeljski sastanak sa predstavnicima Kluba

  • 10/09/2020
Zbog nemara i odnosa bivše uprave prema omladinskim selekcijama, te kolektivnog zanemarivanja omladinskog pogona, poseban cilj u našoj borbi za bolji, jači i uspješniji Čelik je reorganizacija omladinskog pogona. Tako je danas, prvi put, u prostorijama stadiona održan roditeljski sastanak. Sastanku se obratio Predsjednik UO u ostavci Armin Gafurović i v.d. direktor Delismajlović Zlatan, koji su upoznali roditelje sa trenutnom situacijom u klubu i budućim planovima i ciljevima.
Sastank je prošao u konstruktivnom razgovoru i prijedlozima, a prisutvovalo je nešto više od 50 roditelja. Prvi korak u reorganizaciji omladinskog pogona je plaćanje članarine, pa je tako danas dogovoreno da će se od 01.10.2020.godine članarina uplaćivati na račun omladinske škole ili direktno u prostorijama Kluba (blagajna).
Roditelji će od danas imati redovnu komunikaciju sa predstavnicima Kluba putem viber grupe, a dogovoreno je i mjesečno održavanje ovakvih sastanaka. Zahvaljujemo se svim roditeljima koji su prisustvovali današnjem sastanku, te koji su svojim prijedlozima i sugestijama pomogli u kreiranju daljih koraka u reorganizaciji omladinskog pogona. Samo zajedničkim radom i zajedničkim snagama možemo stvoriti bolje sutra za našu djecu.