NK Čelik Zenica, klub sa tradicijom od 75 godina, polako hvata zamah ka svom oporavku kako bi se vratio u borbu za trofeje i na mjesto u samom vrhu BH fudbala koje mu objektivno pripada te kako bi predstavljao Zenicu i Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmičenjima. To je zasigurno naša vizija koju gajimo u sklopu dugoročnih planova.

Članovi kluba su donijeli teške, ali ispravne odluke u interesu Čelika. Svojom odlukom smo se odlučili takmičiti u Kantonalnoj ligi ZDK kako bismo za sva vremena presjekli sve ono što je loše i što predstavlja veliki teret za klub te krenuli putem ozdravljenja. Nije rang takmičenja taj koja karakteriše veličinu nekog kluba, nego njegove ideje, tradicija, ljubav i borba navijača za dobrobit kluba kao najveće vrijednosti koje Čelik posjeduje.

Interes javnosti za zdravim klubom svakim danom sve više raste što je svakako pokazatelj da saradnja s našim klubom već u ovom trenutku može polučiti pozitivne poslovne rezultate za sve naše marketinške partnere. Stabilizacija je težak proces koji zahtijeva mnogo truda i odricanja, a rezultati u svakom segmentu će biti plod kvalitetnog rada. Stoga, jedan od najbitnijih segmenata rada kluba nakon organizacije su marketinške aktivnosti.

Klub je pripremio svoju marketing ponudu koja nudi saradnju sa velikim, srednjim, malim i mikro privrednim subjektima na obostranu korist i zadovoljstvo, ali i doprinos fizičkih lica odnosno navijača i simpatizera kluba za brži napredak kluba i njihovo lično zadovoljstvo. Prevladava ogromna želja da zajedno iskoristimo potencijal u skladu sa svim kapacitetima kako bi klub postigao značajan napredak u svakom segmentu rada, a da i navijači i simpatizeri i poslovni partneri koji sarađuju s klubom budu sretni jer su dio zdrave priče koja postiže odlične rezultate.

Najveći zenički sportski klub, kao i njegovi navijači i simpatizeri, posebno će znati cijeniti one poslovne partnere koji su stali uz Čelik kada je bilo najteže. Bolja vremena za klub neminovno dolaze, a u tom slučaju i za one koji podržavaju jednu zdravu priču u vidu NK Čelik koja se dešava u Zenici!

Sada je šansa da i Vi budete dio lijepe priče uz Čelik!

FORMA ZA OSNOVNU
MARKETING PONUDU

Posebne kategorije sponzorstva

EMAIL

info@nkcelik.ba

TELEFON

(+387) - 032/978 555

ADRESA

Bulevar Kulina Bana bb 72000 Zenica

OSNOVAN

Jun 16, 1945

1994/1995, 1995/96, 1996/97

Šampioni Bosne i Hercegovine

1971. / 1972.

Mitropa/Srednjoevropski kup

1975

Rapan/Intertoto kup: pobjednik grupe 1