I na mreži – Čelik zauvijek!

  • 09/10/2020

Stalna i otvorena komunikacija sa navijačima i simpatizerima je jedan od osnovnih postulata poslovanja NK Čelik Zenica. U okolnostima svjetske pandemije taj zadatak nije nikada bio važniji te klub svoje obavijesti i sadržaje distribuira preko različitih kanala komunikacije od kojih internet ima izuzetno važnu ulogu.

Press-tim NK Čelik vrijedno radi na podizanju standarda te komunikacije i uvijek je uz ekipu i klub ma gdje oni bili. U proteklom periodu klupski press-tim je veliku pažnju posvetio radu preko različitih društvenih mreža gdje mu je svakako potrebna i podrška svih onih koji žive za Čelik.

Stalni rast broja korisnika klupskog Facebook naloga je press-tim naveo da kontaktira i ostale Facebook stranice koje se bave aktivnostima promocije rada NK Čelik Zenica kako bi pomogle klubu njegovom radu. U proteklih mjesec dana, press-tim je stupio u kontakt sa 24 različite Facebook stranice sa zvaničnom molbom da se klubu prepusti upravljanje tim stranicama kako bi ih spojio sa zvaničnom i na taj način i van terena ojačao svoj rad i imao lakši pristup svojim Čelikovcima i sponzorima širom svijeta.

S obzirom da je na iskrenu molbu kluba pozitivno odgovorilo tek dvoje njegovih navijača koji su se složili podržati klub na taj način, ovim putem upućujemo i javnu molbu svim ostalim administratorima Facebook stranica koji se bave praćenjem NK Čelik Zenica i njegovih navijača da odgovore na molbe i stupe u kontakt s klubom kako bi se dogovorili o načinu saradnje.

Čelik svakim danom izranja i na tom putu oporavka mu je potrebna i pomoć njegovih najvjernijih navijača i simpatizera. Pozivamo i ostale navijače i simpatizere da pozovu sve svoje prijatelje da prate naše naloge i na taj način podrže rad kluba.

Kako biste uvijek bili u toku sa najnovijim informacijama i bili #samocelik dok je #celikzauvijek, pratite zvanične naloge NK Čelik Zenica na društvenim mrežama:

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

YOUTUBE

TWITTER